Úvod Dohady Objavili sa nové fotky Samsung GT-I9502, je to Galaxy S IV pre...

Objavili sa nové fotky Samsung GT-I9502, je to Galaxy S IV pre Čínu?

9

Na internete sa dnes objavili fotky zariadenia s označením Samsung GT-I9502 a to len pár dní pred oficiálnym predstavením Galaxy S IV, ktoré sa bude konať vo štvrtok. Rozhodne by sme ich však nebrali príliš vážne, keďže tých možných špekulácií bolo viac než dosť. Na obrázkoch sa však objavilo zariadenie s oblými rohmi a špecifikáciami, ktoré sa podobajú na tie, ktoré sa spomínali v súvislosti s novou vlajkovou loďou kórejského výrobcu. Ide teda o Android 4.2.1, 1080p displej, štvor-jadrový procesor o takte 1.8GHz, 2GB RAM a 13MPx fotoaparát.

2 5 6

Skeptickí sme z jedného veľmi dobrého dôvodu. Všetci ľudia, ktorí mali možnosť sa na Galaxy S4 pozrieť alebo sa s ním pohrať potvrdili, že zariadenie je hranaté a teda bez zaoblených rohov. Na fotkách sa teda možno vyskytol jeden z prototypov, ktoré Samsung testoval.

Ďalším zaujímavým faktom ohľadom zariadenia, ktoré vidíte na fotkách je fakt, že ide o dual SIM model. Nechceme vylúčiť možnosť dual SIM Galaxy S4, no neočakávame, že bude takéto zariadenie dostupné hneď od predstavenia.

3 8 9 10

Aby sme sa dozvedeli ako to v skutočnosti bude, nemusíme dlho čakať, keďže predstavenie je už tento štvrtok a to priamo na Times Square v New Yorku. Na našom webe nájdete live blog a následne aj články, v ktorých zhrnieme všetko, čo sa 14. marca odohrá.

[nggallery id=276]

Zdroj: Sammy Hub via PhoneArena