Úvod Aplikácie Light Flow: Rozžiarte svoj trackball/pulse light

Light Flow: Rozžiarte svoj trackball/pulse light

3

Možno viete, možno neviete, že podobne ako Galaxy S III, či Galaxy Note II aj Nexus zariadenia disponujú s tzv. pulse notifikačným svetlom (trackball), čo je notifikačné svetielko, ktoré dokáže meniť farby.

Veľkou nevýhodou však je, že Google túto funkcionalitu nespracoval príliš kvalitne na softwarovom leveli, čo znamená, že aj napriek tomu, že Galaxy Nexus, Nexus 4, či Nexus 10 majú možnosť meniť svetlo notifikačnej lište, neviete si to nikde nastaviť podľa seba.

LED zlta

Tu na scénu prichádza aplikácia Light Flow, ktorá slúži ako správca Vášho notifikačného svetielka. Nie len, že si budete môcť nastaviť upozornenie z každej aplikácie zvlášť, no budete mu vedieť priradiť aj vlastnú farbu, podmienky kedy sa má zapnúť a kedy sa má vypnúť a či má blikať (ak áno, tak ako rýchlo) alebo svietiť.

biela modra3 modra2 modra cervena

Nebudete mať teda problém nastaviť si inú farbu pre nový email, či Facebook upozornenie, zatiaľ čo si nastavíte, že pri 25% a menej baterky sa Vám na 5 minút zapne oranžové svetielko, ktoré sa pri 15% zmení na červené.

lightflow-1 lightflow-6

lightflow-2 lightflow-3 lightflow-4 lightflow-5

Skutočne neviem čo som doteraz bez Light Flow robil a ako som to vydržal, no po objavení tejto aplikácie som si okamžite zaobstaral plnú verziu bez reklám a s rozšírenou funkcionalitou. Či Light Flow podporuje práve to Vaše zariadenie zistíte na tomto odkaze.

[app]com.rageconsulting.android.lightflowlite[/app]

[app]com.rageconsulting.android.lightflow[/app]

[nggallery id=272]

Zdroj Google Play, 2