Úvod Hry Humble Bundle 5: Nový balíček Android aplikácií za výbornú cenu

Humble Bundle 5: Nový balíček Android aplikácií za výbornú cenu

1

Ak sa Vám páči spôsob akým funguje Humble Bundle, a to ten, že prispejete akoukoľvek čiastkou a odomkne sa Vám prístup ku všetkým ponúkaným hrám (až na prémiové), tak je dnes Váš šťastný deň.

Nový balíček Humble Bundle with Android 5 ponúka hry ako Beat Hazard Ultra, Dynamite Jack, Solar 2, NightSky HD, Dungeon Defenders a Super Hexagon. Najlepšie na tom je to, ako som už spomenul, že je na Vás koľko peňazí sa za tento balíček rozhodnete zaplatiť. Kľudne môže ísť o 1 cent alebo 1 milión eúr. Okrem toho sa môžete rozhodnúť, aká časť pôjde vývojárom, charite, či tímu, ktorý stojí za Humble Bundle.

humblebundle5hry

Aby ste získali posledné dve hry, budete musieť obetovať viac, než jeden cent. Zaplatiť musíte viac, než je momentálny priemer darovanej sumy, ktorá sa momentálne pohybuje na hranici $6.64. Ide o výbornú sumu, keďže dostanete všetkých šesť hier, ktoré sú multi-platformové a tak si ich zahráte na Androide ale aj na Linuxe, Windowse, či Mac OS X.

Ak by Vám to nestačilo, tak obdržíte soundtrack k hrám a to rovno vo vysokej kvalite alá FLAC.

[youtube]NQfkrNHbs1Q[/youtube]

Pozrite si video nižšie, ktoré predstavuje aké hry sú v dnešnom balíčku dostupné a potom sa rozhodnite, či Vám za to dve prémiové hry stoja alebo či sa uskromníte s tými, za ktoré netreba toľko platiť. Nezabudnite však, že na rozhodnutie máte už len ďalších 13 dní.

Zdroj: Humble Bundle via AndroidAuthority