Úvod Výrobcovia HTC HTC One opäť mešká, prvá várka sa očakáva až 10. apríla

HTC One opäť mešká, prvá várka sa očakáva až 10. apríla

4

Možno si spomínate na článok, v ktorom sme Vás informovali, že HTC One má vážne problémy s nedostatkom komponentov pre svoj revolučný ultrapixelový fotoaparát. Podľa posledných informácií je tento problém spôsobený tým, že HTC už nie je odberateľom prvej triedy a tak sa mu „neujdu“ všetky komponenty, ktoré potrebujú.

Tento problém nás privádza k dnešnej novinke. Novinka od HTC nás svojou prítomnosťou nepoteší minimálne ďalšie dva týždne, keďže prvé pred-objednávky by sa mali začať rozposielať až po 10. apríli. Všetky tieto informácie pochádzajú od britského predajcu Clove.co.uk, ktorý svojich zákazníkov pravidelne informuje o tom, v akom stave sa nachádza produkt, ktorý si pred-objednali. Zaujímavým faktom je to, že tí, ktorí si HTC One pred-objednajú teraz svoj telefón dostanú až koncom apríla.

Na to, či je to osudová chyba HTC si budeme musieť počkať. Taiwanskému výrobcovi dýcha na krk konkurencia z Južnej Kórei v podobe Samsungu, ktorá sa chystá začať predávať ich novú vlajkovú loď už koncom apríla.

Obaja výrobcovia pre tento rok pripravili veľmi zaujímavé kúsky. Ak by ste si teraz mali vybrať jedno z nich, ktoré by to bolo?

Zdroj: Clove