Úvod Novinky Google Google údajne taktiež pracuje na inteligentných hodinkách

Google údajne taktiež pracuje na inteligentných hodinkách

4

Uhádli ste, vyzerá to tak, že inteligentné hodinky sa stanú novým žiadaným zariadením. Medzi spoločnosti, ktoré sa zaoberajú prípravou takéhoto zariadenia sa po Apple a Samsungu zaradil aj Google. Server Financial Times tvrdí, že inteligentné hodinky Google nepochádzajú z X Labs (oddelenie známe prípravou Google Glass) ale priamo z Android divízie. Vyzerá to teda tak, že trh pre takéto hodinky skutočne existuje, keďže sa do nich obuli všetci traja giganti.

Nová (veľká) malá vec

O tom kedy a či vôbec takéto hodinky uvidíme zatiaľ nevieme. Predpokladáme však, že Google najskôr predstaví Google Glass a až potom začne robiť niečo ďalšie. To však neznamená, že nemôže pracovať na viac než jednom projekte. Google disponuje obrovskou kreatívnou silou, vďaka ktorej môžeme očakávať, že ak by sa do podobného projektu skutočne pustili, nešlo by len o nevýkonný smartphone, ktorý by ste si nalepili na ruku a hrdo nosili.

Čo na to hovoríte? Chystáte sa na éru inteligentných hodiniek a okuliarov, ktoré by bežali pod Androidom? Čo by ste od nich očakávali, resp. čo by museli zvládnuť aby ste si ich kúpili?

Zdroj: Financial Times via AndroidCentral