Úvod Hry Entangled Game: Skúste rozmotať nerozmotateľné

Entangled Game: Skúste rozmotať nerozmotateľné

1

Ako už možno niektorí viete, logické hry patria medzi moje najobľúbenejšie. Mám rád aj prepracované 3D hry, no logické mám ešte radšej. Veľmi som sa teda potešil, keď nám v schránke skončil typ, ktorý prišiel od českého vývojára Jana Rychtářa, ktorý pripravil veľmi peknú, jednoduchú logickú hru. O čo ide? No predsa o staré známe rozmotávanie povrázkov, ktoré poznajú úplne všetci.

entangled-1 entangled-2 entangled-3

Keď hru otvoríte, na výber dostanete jedno z tých jednoduchších menu, aké som za svoju kariéru stretol. Na výber budete mať výber z levelov a malé tlačidlo „i“, ktoré Vám vysvetlí o čo v tejto hre ide. Potom už stačí len kliknúť na level, ktorý chcete hrať a môžete začať rozmýšľať.

Vašou úlohou bude premiestniť kolieska, ktoré sú spojené povrázkami tak, aby sa žiadne dva povrázky neprekrížili. Koncept je to teda jednoduché, povedal som si, že to nemôže byť až také ťažké. Zo začiatku ani nebolo, no potom nastal moment, keď ma premýšľanie začalo bolieť a vtedy som si povedal, že ide o skutočne vydarenú logickú hru.

entangled-4 entangled-5 entangled-6

Ak teda chcete vedieť ako je na tom Vaša priestorová predstavivosť a logické myslenie, stiahnite si Entangled Game, pomôžete tak našej československej hernej scéne a k dispozícii budete mať hru, ktorá je zábavná a ešte k tomu aj zadarmo.

[app]cz.rychtar.android.entangledgame[/app]

Zdroj: Google Play