Úvod Aplikácie Twitter klient Carbon: Nová aktualizácia opravuje chyby a pridáva podporu pre Nexus...

Twitter klient Carbon: Nová aktualizácia opravuje chyby a pridáva podporu pre Nexus 7

0

Carbon, nový klient pre Twitter práve dostal aktualizáciu, ktorá opravuje niekoľko podstatných chýb. Vývojár vylepšil notifikácie, situácie keď sa Vám aplikácia len tak, z ničoho nič zavrela a zdvojené upozornenia. Opravených bolo ešte niekoľko chýb ale o tom už v zozname zmien, ktorý nájdete na Google Play.

Ďalšia položka, ktorá nebola zaradená do zoznamu zmien je „podpora“ pre Nexus 7. Napísal som to s úvodzovkami, pretože aj napriek tomu, že to už na Nexus 7 spustíte, pôjde stále o to isté užívateľské rozhranie, ktoré nájdete aj na svojom telefóne.

Keď sa redaktori z AndroidCentral skontaktovali s vývojárom, dostali celkom jednoduchú odpoveď. Autor aplikácie totiž tvrdí, že podporu pre Nexus 7 pridal preto, aby sa vyhol jedno-hviezdičkovým hodnoteniam. Pripomenul však, že na tabletovej aplikácii stále pracujú. Poznamel tiež, že pri spustení momentálnej aplikácie na tablet vyskočí hláška, ktorá Vás informuje, že aplikácia nie je optimalizovaná pre tablety.

To, že vývojár plánoval samostatnú aplikáciu pre tablet sme už dávno vedeli. Je mi však ľúto, že bol donútený (aj keď pravdepodobne to len mohol zakázať v Google Play) sprístupniť „telefónovú verziu“ aj pre tablety.

[app rating=“9.6″]com.dotsandlines.carbon[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidCentral