Úvod Výrobcovia HTC Tlačová konferencia HTC je už zajtra! Čo môžeme očakávať?

Tlačová konferencia HTC je už zajtra! Čo môžeme očakávať?

1

Už len 25 hodín a nejaké tie drobné nás delia od začatia konferencie HTC, kde predstavia jedno z najočakávanejších zariadení tohto roku. Prvé informácie o ich novej vlajkovej lodi sa začali objavovať už koncom minulého roku a na zdalo sa, že nikdy neskončia.

Cesta k predstaveniu novej vlajkovej lodi HTC je vybíjaná špekuláciami a dohadmi, ktoré si veľakrát navzájom odporovali.

Keďže zariadenie/a predstavia až zajtra, poďme si zhrnúť všetko, čo zatiaľ vieme a čo očakávame.

HTC One

V špekuláciách známy pod pseudonymom M7. Nemáme absolútne žiadne pochyby, že celá zajtrajšia show bude o tomto zariadení. Jeho názov je už pevný.

htcone

Sense 5 a ultrapixely

Chcete nadstavbu alebo nechcete nadstavbu? Je Android lepší tak ako je, alebo je pohodlnejšie používať nejaký skin. HTC Sense sa mi vždy páčil viac, než TouchWiz, no obe sa mi páčia menej, než stock Android. Uvidíme, čo prinesie piata verzia užívateľského rozhrania od HTC.

Zaujímavá bude aj ukážka zadného fotoaparátu na One. Podľa posledných informácií by totiž mala disponovať ultrapixelami. Stále nevieme, o čo presne ide, no to by sa malo zmeniť už čoskoro.

Ešte niečo?

Je dosť možné, že HTC predstaví aj mid-range zariadenia ako M4 a G2, no to je stále v hladine úvah. Čo by ste však chceli vidieť Vy?

Zdroj: AndroidAuthority