Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Moje-recepty.sk – Kuchárska kniha vo vašom Androide

Tip na aplikáciu: Moje-recepty.sk – Kuchárska kniha vo vašom Androide

0

Pred pár dňami som si chcel uvariť niečo, čo ešte vlastne ani nepoznám, a tak som začal brázdiť obchod Google Play, kde som hľadal Android aplikáciu, ktorá mi dodá trošku inšpirácie. Po pár minútach som narazil dokonca na slovenskú edíciu s názvom Moje-recepty.sk, ktorá využíva databázu rovnomennej webovej stránky.

Android aplikáciu Moje-recepty.sk som nainštaloval na tablet Nexus 7, no prvý dojem bolo len sklamanie, aplikácia totiž nie je veľkosťou písma a jeho rozložením optimalizovaná na väčší displej. Chýba dokonca možnosť priblíženia alebo zväčšenia písma, pretože čítať recept v kuchyni pri šporáku napísaný malým písmom, nie je najpraktickejšie. Ak som chcel teda ukuchtiť niečo dobré, musel som neustále nakláňať hlavu bližšie k displeju tabletu, aby som všetky inštrukcie dokázal poriadne prečítať počas varenia.

S výnimkou tejto drobnej chyby ešte chýbajú v aplikácii Moje-recepty.sk fotky a ostatné vizuálne informácie. Disponuje však celkom pestrým výberom receptov pre tie najrôznejšie chuťové kanáliky. Orientácia taktiež pôsobí prehľadne, a viete nájsť rýchlo to, čo hľadáte (resp. to čo ponúka databáza receptov) prostredníctvom vyhľadávača v hlavnej lište. Android aplikáciu Moje-recepty.sk si môžete stiahnuť z obchodu Google Play zadarmo cez odkaz nižšie.

Screenshot_2013-02-16-11-09-46 Screenshot_2013-02-16-11-10-07 Screenshot_2013-02-16-11-10-49

[app]com.dct.recepty[/app]

Zdroj: play.google.com