Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Feedly – Všetky novinky pokope

Tip na aplikáciu: Feedly – Všetky novinky pokope

0

Čítačiek článkov z obľúbených online médií je v obchode Google Play naozaj obrovské množstvo, no nie každá disponuje aj krásnym a jednoduchým užívateľským prostredím. Takouto výhodou sa môže bez problémov pochváliť Android aplikácia s názvom Feedly, ktorá predstavuje šikovnú čítačku noviniek.

[app]com.devhd.feedly[/app]

Android aplikácia Feedly poskytne užívateľovi prehľadné listovanie a čítanie článkov, ktoré pravidelne sleduje na rôznych web stránkach, prostredníctvom prepracovaného prostredia. Získa tak prístup ku všetkým novinkám na jednom mieste a už nemusí otvárať jednotlivé web stránky médií samostatne. Stačí si len v aplikácii vyhľadať požadované online zdroje a zaradiť si ich do kategórií, čo uľahčí čitateľovi aj navigáciu. Ak si chce konkrétny článok prečítať vo webovom prehliadači, môže stlačiť ikonku umiestnenú v prvom hornom rohu v otvorenom článku priamo v aplikácii Feedly. Nechýba samozrejme ani možnosť synchronizácie s Google Reader.

Feedly je k dispozícii v Google Play zdarma, tak ak potrebujete jednotný prístup ku všetkým novinkám na vašich obľúbených web stránkach, nemôže vám v Android zariadení určite chýbať.

Screenshot_2013-02-19-10-28-23 Screenshot_2013-02-19-10-28-07

Zdroj: Google Play Store