Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Carbon for Twitter už dostupný v Google Play!

Tip na aplikáciu: Carbon for Twitter už dostupný v Google Play!

0

Deň, na ktorý čakalo veľa častých používateľov Twitteru je konečne tu. Očakávaná aplikácia dorazila do Google Play. Hovorím o Carbon pre Twitter. Ak náhodou používate iného klienta pre Twitter (nedajbože ten od Twitteru), tak sa okamžite zastavte a stiahnite si Carbon. Hneď, bez váhania. Spomenul som, že je zadarmo a úplne bez reklám?

Tí, ktorí Carbon nepoznáte, dovoľte mi, aby som Vás zoznámil. Carbon je aplikácia, ktorá pochádza z gulagov Windows Phone a WebOS a na ktorú sme pre Android čakali niekoľko mesiacov.

carbon001 carbon002 carbon003

Vývojár nás na špičkách držal niekoľkými informáciami, no toto je prvý krát, čo vidíme hotový produkt. Carbon je v Google Play zadarmo a spustiť by ste ho mali na väčšine zariadení s Android 4.0+ a vyššie. Ak sa Vám klienti ako Falcon, či Plume nepáčia, Carbon je jednoznačnou voľbou.

carbon004 carbon005 carbon006

Ako každá aplikácia, aj táto má svoje muchy. Prvou z nich je fakt, že Carbon nie je kompatibilný s tabletmi, dokonca aj s tymi, ktoré sú v Google Play vedené ako kompatibilné. Na mojom Nexus 10 dostanem hlášku, v ktorej sa dozviem, že Carbon zatiaľ nie je kompatibilný s tabletami. Vývojár však prisľúbil, že pre tablety pripravuje samostatnú aplikáciu. Ďalším nedostatkom je absencia widgetu pre obrazovky.

carbon007 carbon008 carbon009 carbon010

Celkovo je však Carbon výborným klientom, ktorý spája kvalitne pripravené užívateľské prostredie so stabilitou a celkovou vyladenosťou. Zamiešajte do toho aj fakt, že v ňom nenájdete reklamy a máte recept na jednu z najlepších aplikácií pre Twitter. Ako každá aplikácia, aj táto má miesta, v ktorých by sa mohla zlepšiť a ja pevne verím, že sa v najbližších týždňoch aj zlepší.

[app rating=“9.6″]com.dotsandlines.carbon[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice