Úvod Aplikácie SwiftKey 4 už na Google Play: Aktualizácia prináša SwiftKey Flow a lepšie...

SwiftKey 4 už na Google Play: Aktualizácia prináša SwiftKey Flow a lepšie predpovedanie

3

Najpopulárnejšia klávesnica pre Android zariadenia, SwiftKey dnes dostala obrovskú aktualizáciu, vďaka ktorej sa prehúpla do verzie 4.0 a prináša niekoľko zaujímavých noviniek.

[youtube]8gEe3z7ua28[/youtube]

Asi najväčšou je SwiftKey Flow. Ide o podobný princíp zadávania textu, ktorý možno poznáte z populárnej aplikácie Swype. Jediným rozdielom je to, že Flow používa predpovede, ktoré sú generované slovníkom SwiftKey. Ďalšou novinkou je „flow through space“, čo je funkcia, pomocou ktorej nebudete musieť počas písania zodvihnúť prst a tak napíšete kľudne aj celú vetu pomocou jedného „swipu“.

1

SwiftKey okrem toho tvrdí, že celý engine, ktorý stojí za predpovedaním a učením sa nových slov, ktoré najčastejšie používate bol vylepšený a tak je vo svojej práci ešte efektívnejší. Slová si budete vedieť opraviť ešte jednoduchšie ako pred tým, stačí jednoducho kliknúť na ktorékoľvek slovo a okamžite sa Vám zobrazia alternatívy, ktoré môžetepoužiť.

SwiftKey podporuje 60 jazykov, vrátane slovenčiny a češtiny, čiže je extrémne užitočná aj pre nás. Počas toho ako píšete môžete mať aktívne až tri jazyky, čo znamená, že môžete napríklad kombinovať slovenčinu, angličtinu a češtinu. Ak ste mali kúpenú SwiftKey, táto aktualizácia je zadarmo, ak by ste si ju chceli kúpiť teraz, pripravte si 1,99€. Ak by ste chceli vidieť, ako nová SwiftKey klávesnica funguje v praxi, pozrite si naše video.

[app]com.touchtype.swiftkey.phone.trial[/app]

[app]com.touchtype.swiftkey[/app]

[app]com.touchtype.swiftkey.tablet.full[/app]