Úvod Novinky Sony spúšťa novú „My Xperia“ službu, ktorá Vám pomôže sledovať Vaše zariadenie

Sony spúšťa novú „My Xperia“ službu, ktorá Vám pomôže sledovať Vaše zariadenie

0

Sledovanie Vášho zariadenia nikdy nie je zlý nápad a Sony si to plne uvedomuje. Spustila službu, ktorá Vám pomôže presne vyhľadať miesto, kde sa nachádza Váš smartphone a to všetko z pohodlia Vášho domu.

Sony Xperia Acro S môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Nová služba sa volá „My Xperia“ a aby Vám fungovala, stačí si ju prepojiť so svojim zariadením cez MyXperia.com. Ak Váš smartphone stratíte alebo Vám ho ukradnú, jednoducho nájdete pomocou GPS na mape, budete mať možnosť zapnúť výstražné zvonenie aby ste na telefón upozornili, či budete vedieť zamknúť, alebo z neho dokonca vymazať všetky informácie.

myxperia

Táto služba však nie je prístupná pre všetkých užívateľov. Tak ako to býva zvykom, spustia ju vo fázach. Ako prví ju dostanú severania so zariadeniami Xperia Acro S a potom sa služba pomaly rozšíri aj na ostatné zariadenia v ostatných krajinách.

Podľa informácií od Sony dostanete upozornenie pomocou centra aktualizácií hneď po tom, ako bude služba prístupná aj pre Vaše zariadenie.

Je dobré vidieť, že Sony usilovne pracuje aj na vlastných službách mimo Androidu, ktoré niektorým užívateľom môžu priam zachrániť súkromie, či telefón. Samozrejme, že existujú aj aplikácie na Google Play, ktoré dokážu to isté. Používate niektorú z nich?

Zdroj: Sony via AndroidAuthority