Úvod Novinky Samsung vytvára atmosféru na Twitteri, pozýva na Times Square kde 14. marca...

Samsung vytvára atmosféru na Twitteri, pozýva na Times Square kde 14. marca predstaví Galaxy S IV

0

Nie je to tak dávno, čo sme sa dozvedeli, že Samsung rozposlal pozvánky na svoju udalosť, ktorá sa bude konať 14. marca v New Yorku a na ktorej by mal predstaviť Galaxy S IV. Teraz to vyzerá tak, že si vybral jedno z najikonickejších miest celého New Yorku, Times Square.

Kórejci sa na reklamu neboja obetovať nejaký ten dolár, čo sa prejavilo hlavne minulý rok, keď budovali svoju Galaxy značku. Odzrkadlilo sa to aj na tom koľko minuli, keď Apple prekonali až 10 násobne. To, že svoju udalosť chystajú na Times Square potvrdzuje to, že ich marketingové oddelenie je aj naďalej veľmi náročné a pokladnička Samsungu opäť utrpí.

Okrem toho som si na obrázku všimol, že v logu „Unpacked“ figuruje aj „Episode 1“, čo by naznačovalo, že Samsung pripravil niekoľko prekvapení. Či sa všetky udejú 14. marca alebo či druhá epizóda príde až na jeseň v podobe Galaxy Note III zatiaľ nevieme.

berady4

Akú show pre nás majú pripravenú ostáva záhadou, no podľa „4“ v slogane „Be Ready 4 The Next Galaxy“ by sme to tipovali na Galaxy S IV. O tejto udalosti Vás budeme krvopotne informovať aj priamo v deň konania pomocou nášho zaužívaného liveblogu.

Zdroj: Samsung (Twitter) via PhoneArena