Úvod Novinky Samsung predstavil Galaxy Young a Galaxy Fame

Samsung predstavil Galaxy Young a Galaxy Fame

0

Samsung je jeden z tých výrobcov, ktorý sa snaží pokryť každú jednu vrstvu potenciálnych kupcov a dnes do svojej zbierky low-end zariadení zaradil dva nové kúsky. Predstavil totiž Galaxy Young a Galaxy Fame, ktoré sú neporovnateľne menšie, než ostatné Galaxy smartphony. Ich špecifikácie napovedajú, že pôjde o lacné telefóny. Galaxy Young aj Galaxy Fame pobežia pod Android 4.1 Jelly Bean.

galaxyyoung

Samsung Galaxy Young je priam stvorený pre menších používateľov a to vďaka 3.27 palcovému HVGA (480 x 320) displeju, 1GHz procesoru, 768MB RAM a 1,300mAh baterke. Disponuje zadným 3MPx fotoaparátom a 4GB vnútornej pamäti s možnosťou ju rozšíriť pomocou microSD slotu. Softwarovo bolo o malý Young postarané, keď dostal poriadnu porciu TouchWiz-u. Veľkosť smartphonu je 58.6 x 109.4 x 12.5 milimetra.

galaxyfame

Samsung Galaxy Fame je o niečo výkonnejší s 3.5 palcovým displejom rovnakého rozlíšenia, 5MPx zadným fotoaparát a VGA predným fotoaparátom. Okrem toho Samsung pribalil aj NFC a Glonass GPS. Čo je však divné je to, že Fame disponuje len 512MB RAM. Ostatné špecifikácie sú úplne rovnaké, no zariadenie je o niečo vyššie, širšie a tenšie: 113.2 x 61.6 x 11.6 milimetra. Oba telefóny budú dostupné v štandardnej jedno-SIM verzii ako aj v dual-SIM verzii. Kedy a za koľko si ich budeme môcť kúpiť zatiaľ nevieme.

Zdroj: AndroidPolice