Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung a EA uzavreli dohodu. Viac hier v Samsung App Store

Samsung a EA uzavreli dohodu. Viac hier v Samsung App Store

0

Spoločnosť Samsung a Electronic Arts spísali zaujímavú dohodu, ktorá prinesie do obchodu Samsung App viac kvalitných hier. Dohoda začne platiť 4. marca a zúčastnený vývojári dostanú 100-percent zisku z predaja za prvých šesť mesiacov, potom bude Samsung pre seba získavať 10-percent pre ďalších šesť mesiacov a konečne poplatky sa vrátia k zaužívanému štandardu, a to k 20-percentnému podielu.

4bd0e3029b9624f03b9b720a7dbc6b0df447d58d_large

To je skvelá motivácia pre samotných vývojárov ako aj EA aby vytvorili naozaj kvalitné a zaujímavé hry, čím samozrejme stúpne aj spokojnosť zákazníkov Samsungu. Tiež je skvelé, že vývojári, ktorí sa zúčastňujú na projekte nie sú viazaný exkluzivitou, a majú možnosť publikovať svoje hry a tituly aj na ďalšie trhy, ako je Google Play alebo Amazon.

Teoreticky by teda o ich výtvory nemali byť ukrátený ani ostatný používatelia Android zariadení. Samsung už dávno pochopil, že to nie len o hardware a dizajne, ale aj o kvalitných software produktoch, kde zapadajú samozrejme aj hry. Uvidíme, aké nové hry budú a či sa investícia Samsungu oplatila.

zdroj: androidcentral.com