Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 23.

Piatková porcia Android aplikácií 23.

5

Týždeň ubehol ako voda a opäť sme po našom brúzdaní po Play Store zozbierali pár zaujímavých aplikácii, ktoré by ste mali určite vyskúšať. Nájdete medzi nimi dva užitočné nástroje vhodné hlavne pre „domácich majstrov“, ktoré vaše Android zariadenie odsledujú odvrchu po spodok. Samozrejme nechýbajú ani hry, medzi ktoré patria hity ako Mouse, novinka v Play Store v podaní žltej rodinky Simpsonovcov alebo prepracovaný bowling. Home screen si môžete spestriť Xperia Z živým pozadím, ktoré vo výbere taktiež niekde nájdete.

 

GSam Battery Monitor

hhhhhhhhhhh

Tento skvelý nástroj dokonale odsleduje batériu vo vašom Android zariadení a tak presne získate obraz o tom, čo Vám najviac konzumuje energiu, v prehľadnom grafe zistíte jej intenzitu vybíjania aj s časovým horizontom, kde nechýbajú aj údaje o teplote poprípade sile signálu. Po kliknutí na „app usage“ uvidíte zoznam aplikácii, ktoré energiu spotrebúvajú, nastaviť si môžete až 10 možností zobrazenia podľa parametrov a po kliknutí na konkrétnu aplikáciu uvidíte detaily o jej chode kde nechýba možnosť prepnúť sa do jej nastavení. Pro verzia obsahuje podporu pre tablety a vylepšené niektoré možnosti aplikácii.

[app]com.gsamlabs.bbm[/app]

[app]com.gsamlabs.bbm.pro[/app]

 

OS Monitor

jj,

Po nástroji na sledovanie batérie existuje aj užitočný nástroj pre čeknutie systému, ktorý bude užitočný hlavne pre kutilov. Aplikácia dokáže detailne sledovať všetky procesy v zariadení, sieťové rozhrania ako aj pripojenia kde sa dozviete podrobnosti aj so zobrazením na Google mapách, takisto tu nájdete aj monitor súborového systému. Využitie procesora je možné sledovať v stavovej lište, kde túto funkciu zapnete v nastaveniach. Skúsenejší použijú sledovanie logov a príkazov reálnom čase. Aplikácia existuje aj vo verzii pre tablety.

[app]com.eolwral.osmonitor[/app]

[app]com.eolwral.osmonitor.tablet[/app]

 

Mouse

unnamed (5)

Mouse je jednoduchá, úžasná hra, ktorá je nesmierne návyková. Vaším cieľom bude pomôcť myške vymotať sa z bludiska a nájsť východ tým, že budete posúvať jednotlivé bloky. Za svoje výkony budete dostávať bonusy a mince, ktoré môžete minúť na nákup nových levelov a rôzne skryté funkcie. Každá zo 4000(!) úrovní vyžaduje logiku, zručnosť a hlavne trpezlivosť.

[app]com.magmamobile.game.mousetrap[/app]

 

Xperia Z Live Wallpaper

unnamed (6)

Na našom webe ako aj Facebooku sme Vám priniesli statické pozadia z top smartfónu Xperia Z, ktoré mali pozitívne ohlasy. V obchode Google Play Store však nájdete toto veľmi vydarené pozadie aj s prívlastkom „živé“. Aplikácia je bezplatná kde však na oplátku trochu pootravujú reklamy v nastaveniach a podporovaná by mala byť drvivá väčšina Android zariadení.

[app]com.androidwasabi.livewallpaper.xperiaz[/app]

 

PBA® Bowling Challenge

unnamed (7)

Ak máte chuť na naozaj špičkový Bowling, tento titul je to pravé. Prepracovaná grafika a herné možnosti sú na vysokej úrovni, pričom svoju kariéru začínate v ošarpanom podniku a s lacnou bowlingovou guľou. S postupným zdokonaľovaním svojich zručností sa prepracujete až na turnaj všetkých turnajov! 30 gúľ, 21 svetových protivníkov, rôzne bonusy, quick hra a mnoho ďalšieho si užijete na naleštených dráhach.

[app]com.concretesoftware.pbachallenge_androidmarket[/app]

 

The Simpsons™: Tapped Out

unnamed (9)

Azda najpopulárnejší televízny seriál sa dočkal svojej oficiálnej hry a to z dielne Electronic Arts. Po spustení hry sa prevtelíte do Homera Simpsona, ktorý ako ináč spôsobil jadrovú katastrofu, ktorá zničila Springfield. Teraz je len na Vás aby ste mesto opäť postavili na nohy aj za pomoci zbieraných šišiek alebo hotovosti. Titul je k dispozícii na stiahnutie zadarmo, pričom si ho asi najviac užijete na tabletoch.

[app]com.ea.game.simpsons4_na[/app]