Úvod Novinky Na web stránke HTC bolo spustené odpočítavanie, čo nás teda čaká 19....

Na web stránke HTC bolo spustené odpočítavanie, čo nás teda čaká 19. februára?

2

S odhalením dizajnu Android smartfónu LG Optimus G Pro, ktoré sa uskutočnilo pred pár hodinami, sa do éteru dostala ďalšia záhadná informácia. Na oficiálnej web stránke spoločnosti HTC bolo spustené odpočítavanie, čo to ale naznačuje?

Zatiaľ nikto nevie s istotou určiť, aký bude výsledok dokončeného odpočítavania. Má isť konkrétne o deň 19. februára, čo je už pár dní pred začiatkom veľkého podujatia MWC 2013 v Barcelone. Podľa špekulácií v internetových diskusiách, môže byť v daný deň predstavená nová vlajková ľod so značkou HTC, alebo rovno celá nová séria, ako to bolo aj v prípade teraz aktuálnej série One s modelom X, V a S.

Nová vlajková ľod ešte nebola oficiálne predstavená, avšak internetom kolujú už pomerne dlhú dobu rôzne špekulačné obrázky, informácie a špecifikácie. Taktiež sa v kuloárch povráva, že by toto mobilné zariadenie mohlo niesť jednoduchý názov, miesto HTC M7, len HTC One.

Nič iné nám teraz nezostáva, ako si pekne počkať, nekonečne dlhých, 6 dní. Osobne som veľmi zvedavý, a čo vy? Brúsi si niekto zuby na nové Android mašiny od HTC?

Zdroj: AndroidMag.de, htc.com
Foto: htc.com