Úvod Novinky Muži „visia“ na telefóne dlhšie, než ženy

Muži „visia“ na telefóne dlhšie, než ženy

0

Nová štúdia, za ktorou stoji Marchex Institute Vás môže prekvapiť. Zanalyzovaných bolo celkom 200,000 hovorov do rôznych firiem a zistilo sa, že chlapi si chceli pokecať dlhšie, než ženy. Priemerný muž telefonoval 7 minút a 23 sekúnd, pričom povedal 236 slov, čo mu dáva priemer 32 slov za minútu. Dámy si pokecali „len“ 6 minút a 30 sekúnd, pričom zo seba dostali 227 slov, čo im dáva priemer 24 slov za minútu.

1

Keď sa telefonáty rozdelili na kategórie podľa typu firmy, niektoré telefonáty boli čisto mužské, ako napríklad telefonát mechanikovi, či zámočníkovi. Ženy rady telefonovali na zdravú výživu, kontrolu škodcov (exterminátor) a za nehnuteľnosti. Keď si bližšie rozoberieme kontrolu škodcov, keď išlo o myš, 52% zo všetkých telefonátov zavolal muž. 65% žien naopak zavolalo exterminátora, keď sa jednalo o chrobáky.

2

Posledná štatistika sa týka toho, kedy radi telefonujeme a vyzerá to tak, že chlapi radi telefonujú zavčas rána. Od tretej ráno až do obeda muži volali častejšie ako ženy. Ženy boli aktívnejšie od obeda až do deviatej večer. Od deviatej večer až do polnoci boli obe pohlavia rovnako aktívne.

3

Sú to presne takéto informácie, ktoré Google pomáhajú lepšie nasmerovať reklamy na nič netušiaceho človeka. Ste prekvapení výsledkami?

Zdroj: MarchexInstitute via PhoneArena