Úvod Aplikácie mSecure: Bezpečná úschova hesiel a dôležitých informácií

mSecure: Bezpečná úschova hesiel a dôležitých informácií

0

Ak je vo svete technológií jedna vec, ktorú by ste nemali brať na ľahkú váhu, sú to vaše heslá a celkovo online bezpečie. Naše životy sú z veľkej časti v „rukách“ počítačov a smartphonov a veľa služieb, bez ktorých si nevieme predstaviť každodenný život potrebuje od nás heslo a login. Nie je dobré používať rovnaké heslo na všetky služby, no na druhej strane by bolo nemožné zapamätať si úplne všetky heslá. Tu prichádza na scénu mSecure. Aplikácia, ktorá sa postará o všetky Vaše heslá, informácie o platobných kartách a o oveľa viac.

msecure

Priznám sa, že mSecure nie je prvou podobnou aplikáciou, ktorú som vyskúšal. Vyskúšal som aj LastPass, no nepáčila sa mi až toľko. mSecure disponuje ako Android aplikáciou, tak aj desktopovým programom a ako bonus dostanete aj synchronizáciu s Dropbox. Ak by sa Vám niekto snažil dostať do aplikácie, sama zničí všetky heslá, ktoré v nej schovávate.

msecure1 msecure2 msecure3 msecure4

Je veľká škoda, že mSecure používa užívateľské rozhranie, ktoré sa skôr podobá na Gingerbread. Holo UI by bolo krajšie a predpokladám, že sa ho skôr či neskôr dočkáme. Nič to však nemení na tom, že ide o užitočný nástroj, ktorý pomôže nejednému človeku.

Desktopové verzie pre Windows a Mac prichádzajú s 30 dňovou skúšobnou dobou.

[app]com.mseven.msecure[/app]

Zdroj: Google Play