Úvod Konkurencia Apple iPhone 5 je zodpovedný za väčší web traffic než Samsung Galaxy S3,...

iPhone 5 je zodpovedný za väčší web traffic než Samsung Galaxy S3, no len o chlp

2

Minulú jeseň, len pár týždňov po predstavení novej vlajkovej lodi Apple Samsung utrpel porážku, keď vysvitlo, že iPhone 5 je zodpovedný za väčší webový traffic, než Samsung Galaxy S3. To znamenalo, že viac ľudí sa (aspoň v Severnej Amerike) pripájalo na internet z iPhone 5, než z Galaxy S3. Celkový pomer sa ustálil na 56% – 44% v prospech iPhone 5.

1

Dalo sa teda čakať, že Galaxy S3 po niekoľkých mesiacoch na trhu oslabne ešte viac. Mysleli sme si to aj my, no situácia sa úplne otočila. Samsung Galaxy S3 a iPhone 5 teraz delí len 1%. Podľa najnovšej správy sa momentálna situácia ustálila na 51% – 49% v prospech iPhone 5. Táto štatistika je založená na období od 1. do 9. februára.

2

Obe zariadenia sú na vzostupe, iPhone 5 si odhryzol 6.6% podiel (zvýšenie z 3%) a Samsung Galaxy S3 6.4% (zvýšenie z 2%). Všetky iPhony dokopy tvoria 34.9% kus kruhu a Samsung zariadenia 14.2%. Ostatní výrobcovia zodpovedajú za 37.8%.

Celkom by ma zaujímalo čo sa vlastne stalo? Je to vďaka tomu, že je Galaxy S3 lacnejší? Čo si myslíte Vy? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: Chitika via AndroidAuthority