Úvod Dohady Huawei rozposiela pozvánky na tlačovú udalosť počas MWC. Uvidíme osem-jadrový Ascend...

[Aktualizované] Huawei rozposiela pozvánky na tlačovú udalosť počas MWC. Uvidíme osem-jadrový Ascend P2?

1

Huawei rozposlal pozvánky na udalosť, ktorá sa bude konať 24. februára počas Mobile World Congress a láka nás na nové produkty, méty a možnosti.

mwc_huawei

Po silnom vstupe na CES 2013 s ich 6.1 palcovým Ascend Mate a 5 palcovom 1080p Ascend D2 nás Huawei môže potešiť osem jadrovým Ascend P2.

huawei-ascend-p2fotka2

Pripravované zariadenie by si okrem toho malo zachovať svoju štíhlu líniu. O tom, či je Huawei schopné pripraviť zariadenie s ôsmimi jadrami zatiaľ veľa nevieme. Je možné, že bude používať podobnú architektúru akou je big.LITTLE od Samsungu.

huawei-ascend-p2fotka

Každopádne, Huawei sa po Apple a Samsungu v roku 2012 stal tretím najväčším výrobcom smartphonov na svete, čo je rozhodne veľká vec. Čínska spoločnosť však ešte nie je tak známa vo všetkých kútoch sveta, no Ascend P2 by to mohol zmeniť.

Takže si to celé zhrňme. Huawei Ascend P2 by mal ponúknuť 4.7 palcový Full HD displej, 2GB RAM, 13MPx zadný fotoaparát, Android 4.1 Jelly Bean, 3,000mAh baterku a osem-jadrový procesor. A to všetky by malo stáť menej než €360? Huawei šliapol na plynový pedál a vyzerá to tak, že tak skoro sa nezastaví.

Zdroj: Slashgear via PhoneArena