Úvod Smartphony Aktualizácie HTC Sense 5.0 bude dostupný aj pre HTC One X, One X+,...

HTC Sense 5.0 bude dostupný aj pre HTC One X, One X+, One S a Butterfly

4

Včera sa na Facebooku objavila zaujímavá informácia, ktorá sa týkala najnovšieho užívateľského rozhranie HTC Sense 5.0. Jeden izraelský používateľ sa na profile HTC spýtal, či sa majitelia HTC zariadení môžu pripraviť na aktualizáciu. Oficiálny HTC účet mu na túto informáciu odpovedal, že chystajú aktualizáciu pre HTC One X, One X+, One S a Butterfly, ktorá prinesie aj spomínané užívateľské rozhranie. Táto novinka bola neskôr potvrdená vedením HTC, ktoré ďalej dodalo, že z HTC Sense 5.0 nebudú použité všetky funkcie, keďže niektoré vyžadujú špecifický hardware (IR Blaster?). Vyhlásenie HTC:

„HTC poskytne aktualizácie niektoré zo zariadení už v priebehu nasledujúcich mesiacov, vrátane HTC One X, One X+, One S a HTC Butterfly. Taktiež berte na vedomie, že niektoré funkcie, ktoré sú možné vďaka špecifickému hardwaru na HTC One nebudú na ostatných zariadeniach dostupné.“

Všimnite si však ako nepoužili slovo „Sense 5.0“. Nebolo by to prvý krát, keď by HTC svoju najnovšiu verziu užívateľského rozhrania vyhradilo len pre ich vlajkovú loď. Uvidíme čo sa stane, HTC by malo už čoskoro podať oficiálne vyjadrenie, či mysleli na Sense 5.0 alebo či nás len vodia za nos. Keď sa dozvieme, čo tým vyhlásením mysleli, doplníme to do tohto článku.

Zdroj: Facebook via AndroidPolice