Úvod Novinky HTC One oficiálne: Nadupaný foťák, štýlový dizajn a procesor Snapdragon 600

HTC One oficiálne: Nadupaný foťák, štýlový dizajn a procesor Snapdragon 600

16

Celý deň som netrpezlivo čakal na túto magickú chvíľu, a teraz keď je už Android smartfón HTC One oficiálne predstavený, môžem len povedať, že som mal skutočne dôvod byť netrpezlivý. Táto čerstvá vlajková ľod výrobcu HTC dostala inovatívny hardvér, ladné krivky a krásny dizajn. Dostupná bude od marca v dvoch farebných variantách: čierna a strieborna.

Fotky HTC One na TheVerge.com

Hliníkový smartfón HTC One sa tak môže pýšiť 4-jadrovým procesorom Snapdragon 600 (frekvencia 1.7GHz) (údajne až o 40% výkonnejší ako Snapdragon 4S Pro) (Adreno 320 GPU), 4.7-palcovým displejom (LCD) s rozlíšením až 1080p (468ppi), 4G konektivitou, 2GB RAM, 32GB/64GB vnútornou pamäťou, 2.300mAh batériou, GPS / GLONASS, NFC, Bluetooth 4.0 a WiFi. Prekvapí však netradičný UltraPixelový fotoaparát (s optickým stabilizátorom obrazu) pre prostredia so zlými sveteľnými podmienkami.

Aktualizácie sa dočkalo aj užívateľské prostredie Sense 5 s čistým a moderným dizajnom.

Vďaka technológii HTC Zoe zachytí fotoaparát smartfónu HTC One 5 snímkov ešte pred tým ako stlačíte tlačidlo na fotenie, a taktiež aj ďalších 5 po stlačení tohto tlačidla, ponúkne tak možnosť spraviť amatérske stop-motion video. Nechýba ani možnosť nahrávať zvuk vo vysokej kvalite pomocou „HDR sound recording“ alebo video s „HDR video recording„. Lepší zvukový výstup zabezpečí technológia pod názvom „BoomSound“ prostredníctvom zosilňovača, dvoch stereo reprákov na prednej strane smartfónu a softvéru Beats Audio od rappera Dr. Dre.

Nová služba, ktorú HTC nazýva „BlinkFeed„, poskytuje na jednom mieste najčerstvejšie infošky z vašich obľúbených online médií alebo sociálnych sietí.

Smartfón HTC One je možné použiť aj ako diaľkový ovládač k TV.

htc-event-2012-_1843

htc-event-2012-_1841

htc-event-2012-_1926

htc-event-2012-_1936

Zdroj: TheVerge.com
Foto: dl4.htc.comTheVerge.com