Úvod Výrobcovia Hewlett-Packard HP predstavil Slate 7: Prvý Android tablet spoločnosti, ktorý príde v apríli...

HP predstavil Slate 7: Prvý Android tablet spoločnosti, ktorý príde v apríli za $169,99

0

A je to tu, Hewlett-Packard je späť vo svete mobilných technológií. Dnes totiž predstavili svoj prvý Android produkt, HP Slate 7. Vyzerá to však tak, že spoločnosť nás prvým zariadením nechce nijako ohúriť. Nový tablet bude totiž stáť len $169,99 (€129) a príde so špecifikáciami, ktoré neohúria ani toho najmenej náročného zákazníka.

Tak ako ste už z názvu tabletu možno vyčítali, ide o sedem palcový tablet, na ktorom beží Android 4.1 JElly Bean. Pod kapotou nájdeme dvoj-jadrový 1.6GHz procesor ARM Cortex-A9 neznámeho typu, ktorý zabezpečuje chod FFS+ LCD displeju s rozlíšením 1024 x 600, o ktorom HP tvrdí, že poskytne výborné pozorovacie uhly a dobrú viditeľnosť na priamom slnku. Okrem toho zariadenie disponuje 1GB RAM, 8GB vnútornou pamäťou, ktorá sa dá rozšíriť pomocou slotu pre microSD kartu, 802.11 b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1 a dvomi fotoaparátmi, predným VGA a 3MPx zadným.

Na zariadení nájdete aj reproduktory s Beats Audio, čo by im malo dodať „šťavu“ a to všetko je zabalené v tele, ktoré je vyrobené z nerezovej oceli, hrubé 10.7 milimetra. HP tvrdí, že baterka v zariadení zvládne prehrávať video celých 5 hodín.

Hneď ako sa o tomto tablete objaví viac informácií Vám o nich dáme vedieť. Ako sa Vám však páči prvý tablet od HP?

Zdroj: The Verge