Úvod Aplikácie Falcon Pro pre Twitter má problém, dosiahol maximálny limit tokenov pre aplikáciu

Falcon Pro pre Twitter má problém, dosiahol maximálny limit tokenov pre aplikáciu

8

Falcon Pro je môj najobľúbenejší klient pre Twitter. Jeho vývojár, Joaquim Vergès totiž aktívne pridával nové funkcie a opravoval chyby, ktoré boli nahlásené. Joaquim sa projektu venuje do takej miery, že vždy keď som mal s aplikáciou problém a poslal som mu tweet, okamžite som dostal odpoveď od neho alebo od jeho tímu.

Dnes sa však stala zaujímavá vec a to taká, že Falcon pro dosiahol 100,000 limit pre užívateľov na jednu aplikáciu. To všetko po troch mesiacoch od ukončenia BETA verzie. Ide o limit pre užívateľov, ktorí sa na Twitter môžu pripájať pomocou danej aplikácie. Sto tisíc používateľov znie ako veľa, no vo svete Androida to veľa rozhodne nie je.

Jeden token sa zaberie vždy vtedy, keď sa niekto pomocou danej aplikácie prihlási na svoj účet. Keď sa z neho odhlási a aplikáciu zmaže, token ostane stále obsadený a to je možným dôvodom, prečo sa limit naplnil tak rýchlo. Jediným spôsobom ako token znovu uvoľniť je prihlásiť sa na Váš Twitter účet pomocou webového prehliadaču, potom ísť do sekcie „Apps“ a potom zamietnuť prístup danej aplikácii, ktorú už nepoužívate.

Ako by ste si však určite vedeli predstaviť, o tejto funkcii nevie veľa ľudí a tak tieto miesta ostávajú obsadené neaktívnymi ľuďmi.

Čo to teda znamená pre ľudí, ktorí momentálne používajú Falcon Pro? Nič. Čo to však znamená pre nových zákazníkov? Predstavte si, že zaplatíte 0,73€, stiahnete si aplikáciu a nebudete sa vedieť prihlásiť, kvôli vyššie spomenutej chybe. Ak si v Google Play nepodáte žiadosť o navrátenie peňazí, na ktorú máte 15 minút, Vaše peniaze akoby sa pod zem prepadli. Aplikáciu nebudete vedieť používať a Google Vám už peniaze nevráti.

Vývojár už zareagoval a na Google Play stránku svojej aplikácie už vyvesil oznam o tomto probléme. Jediným spôsobom ako prinútiť Twitter všimnúť si tejto chyby a limitácie je momentálne podpísať virtuálnu petíciu, ktorá má momentálne vyše 3,000 hlasov. Ja som petíciu o navýšenie limitu veľmi rád podpísal, keďže Falcon Pro mi používanie Twitteru veľmi spríjemnil. Ak by ste taktiež chceli pomôcť, zamierte sem. Ak ste o Falcon Pro ešte nepočuli, zamierte do Google Play.

[app]com.jv.falcon.pro[/app]

Zdroj: PocketDroid