Úvod Aplikácie Falcon Pro opäť v predaji za €1,49

Falcon Pro opäť v predaji za €1,49

0

Dnes máme pre všetkých fanúšikov Twitteru dobré správy, jeden z najpopulárnejších klientov pre Twitter, Falcon Pro je po minulo týždňovom fiasku opäť v predaji za €1,49.

Ak ste túto tému sledovali, tak pravdepodobne viete o tom, že vývojár, ktorý stojí za Falcon Pro bol nútený zodvihnúť cenu Falcon Pro na €100 po tom, ako sa noví zákazníci nevedeli prihlásiť do aplikácie z dôvodu dosiahnutia token limitu, ktorý Twitter nastavil na 100,000. Každý človek, ktorý sa prihlási pomocou aplikácie na svoj Twitter zaberie jeden token, ktorý sa neskôr nepremaže a teda ostáva aj naďalej aktívny.

falconpro2

Twitter na výzvu komunity nereagoval a tak sa Joaquim Vergès rozhodol postarať o situáciu po svojom. Do najnovšej aktualizácii pridal kód, pomocou ktorého vymazal všetky zabrané tokeny. Tým pádom sa budete musieť znovu prihlásiť, čím sa vyfiltrujú všetci neaktívni používatelia.

O tom ako dlho vydrží limit tentokrát nevieme, no predpokladá sa, že Joaquim si už dá väčší pozor a poprípade situáciu skúsi prejednať aj s vedením Twitteru.

[app]com.jv.falcon.pro[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidAuthority