Úvod Výrobcovia HTC Facebook phone: Nové informácie, tentokrát o Myst_UL

Facebook phone: Nové informácie, tentokrát o Myst_UL

0

Facebook phone je jedným z najväčších mýtusov o Android zariadeniach v jeho histórii. Chudák Mark Zuckerberg si už pravdepodobne ani nepamätá ako často poprel jeho existenciu, keď tvrdil, že „to nedáva zmysel“. Aj napriek tomu sa informácie okolo tohto zariadenie stále vracajú na scénu.

Najnovšie informácie pochádzajú od používateľa @LlabTooFer z Twitteru, ktorý sa podľa všetkého v HTC smartphonoch celkom vyzná. Podľa neho/nej Facebook Phone nesie krycie meno Myst_UL (zmena z Opera_UL).

Informovaný zdroj má prístup aj k informáciám o špecifikáciám. Jednou zo špecifikácií je aj informácia o procesore, ktorý mal byť 1.4GHz, no podľa všetkého pôjde len o 1GHz.

Ísť by malo o Qualcomm MSM8930 Snapdragon S4 Plus, čo zariadeniu dáva možnosť sa zaradiť medzi high-endy. Zvyšok špecifikácií by som zaradil do strednej triedy. Facebook Phone má totiž disponovať 1GB RAM, 4.3 palcovým displejom s rozlíšením 1280 x 720 pixelov, 16GB vnútornej pamäti, 5MPx a 1.6MPx fotoaparátom, Android 4.1.2 Jelly Bean, Wi-Fi a/b/g/n a Bluetooth 4.0.

Chýbať nemôže ani dedikované Facebook tlačidlo, no aj tak nie som presvedčený, že ide o skutočné zariadenie. Celé zariadenie mi nedáva zmysel. Príde mi, že ide o model z minulého roku, ktorý niekto navrhol z nudy a Mark má pravdepodbne veľmi dobrý dôvod prečo jeho existenciu tak vehementne odmieta.

Čo si myslíte Vy? Dáva Vám takéto zariadenie zmysel? Myslíte si, že skutočne existuje?

Zdroj: Ameblo