Úvod Smartphony Aktualizácie Android 4.2.2 Jelly Bean už vo februári/marci. Posledná zastávka pred Android 5.0...

Android 4.2.2 Jelly Bean už vo februári/marci. Posledná zastávka pred Android 5.0 Key Lime Pie

4

Pred pár dňami sme Vám na našich sociálnych fan stránkach (Facebook a Google+) dali vedieť, že sa chystá malá aktualizácia na Android 4.2.2 Jelly Bean. Dnes už máme aj dôkaz, ktorý zobrazuje Android 4.2.2 bežiaci na Galaxy Nexus. Google by mal túto verziu začať rozposielať už o pár týždňov a tak by sme ju mali dostať už koncom februára alebo začiatkom marca.

Android 4.2.2 bude pravdepodobne poslednou prekážkou pred očakávanou verziou Android 5.0 Key Lime Pie, ktorá by mala byť predstavená na Google I/O 2013 v máji.

O tom, čo je nové v Android 4.2.2 zatiaľ nič nevieme. Spoľahnúť sa však môžeme na opravu chýb. Google novú aktualizáciu testuje na ich Nexus zariadeniach ako Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 a Galaxy Nexus, tak ako je to zjavné z fotky vyššie. Server IBTimes ďalej píše:

Podľa nášho zdroja, ktorý si neprial byť menovaný tvrdí, že Google zamestnanci testujú Android 4.2.2 na niekoľkých zariadeniach vrátane Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 ako aj na Galaxy Nexus. Zamestnanci novú verziu testovali v každodennom živote, no zdá sa, že nedošlo k žiadnej zmene funkcionality.“

O aktualizácii na Android 4.2.2 rozhodne nepíšeme poslednýkrát. Ak sa o nej chcete dozvedieť viac, určite nás znovu navštívte.