Úvod CES 2013 Sony Xperia Z a ZL na videu od návštevníkov podujatia CES...

[Video] Sony Xperia Z a ZL na videu od návštevníkov podujatia CES 2013

0

Tím redaktorov z populárneho Android portálu AndroidPolice.com si na podujatí CES 2013 už stihol aj podržať a nachvílku otestovať nedávno predstavené smartfóny od spoločnosti Sony, Xperia Z a Xperia ZL. Všetko samozrejme zdokumentovali na video a zverejnili na YouTube.

5-palcový displej robí tieto smartfóny, alebo skôr tabletfóny, naozaj obrovské, no pre niekoho veľkosťou ideálne. A aké su ich pocity z držania Sony Xperia Z a Xperia ZL v rukách? Nemôžu si predovšetkým vynachváliť elegantný a zároveň minimalistický dizajn modelu Z, o ktorý sa podľa prvých fotografií, a aj videí, dizajnéri naozaj dobre postarali. Spojili tak kus umeleckého diela s modernou technológiou a s obľúbeným operačným systémom, čo určite priláka nejedného Android fanúšika.

Príťažlivé je tiež, podľa slov redaktorov AndroidPolice.com, spracovanie zadného krytu modelu Z, kde netradične použili konštruktéri odolné sklo. Model ZL ponúkne naopak „športový“ dizajn s detailom chrómu. Pri výbere bude už len záležať, aké spracovanie viac očarí potencionálneho zákazníka.

Model Xperia ZL by mal byť dostupný len na vybraných trhoch, zatiaľ čo model Xperia Z bude k dispozícii na trhoch takmer v každej krajine. Príchod do obchodov sa očakáva na koniec prvého, možno začiatok druhého štvrťroku 2013.

Viac praktických detailov vo videách nižšie.

Sony Xperia ZL

Sony Xperia Z

 

Zdroj: AndroidPolice.comYouTube.com 1, YouTube.com 2
Foto: YouTube.com