Úvod Smartphony Dohady Unikli nové screenshoty z HTC Sense 5.0, možno aj HTC M7

Unikli nové screenshoty z HTC Sense 5.0, možno aj HTC M7

1

Včera som Vám ukázal dva screenshoty, ktoré podľa všetkého pochádzajú z novej verzie užívateľského rozhrania HTC Sense, na ktorom pracuje taiwanský výrobca. Včerajšie obrázky nám ukazovali dialer a klávesnicu, no dnes sa okrem nových screenshotov dozvieme ako možno vyzerá HTC M7, nová vlajková loď HTC pre rok 2013.

Prvá fotka je fotka zariadenia, ktoré by podľa všetkého mal byť HTC M7. Fotka toho veľa neodhaľuje a tak sa dá spozorovať jedine predný fotoaparát, ktorý je v pravom hornom rohu, logo hneď nad displejom a reproduktor nad logom. Okrem toho to vyzerá tak, že zázrak s ultra-tenkým rámikom sa nekoná.

[nggallery id=189]

Ako sme sa už včera dozvedeli, HTC sa snaží zjednodušiť Sense a tým ho spraviť viac minimalistickým a čistejším, čo sa prejavuje aj na dnešných screenshotoch. Posledný screenshot zobrazuje lockscreen, na ktorom sa nachádza widget pre počasie, ktorý pôsobí veľmi elegantne a čisto. Ikonky v nastaveniach sú tak isto zjednodušené, no nie až tak pekne ako widget počasia (koniec koncov je to jedno, widgetov počasia je na Google Play neúrekom).

Čo si o HTC Sense 5.0 myslíte Vy? Čo očakávate od HTC M7?

Zdroj: Weibo via PhoneArena