Úvod Aplikácie Tip na slovenskú aplikáciu: Gesture Way – ovládajte svoj smartphone gestami

Tip na slovenskú aplikáciu: Gesture Way – ovládajte svoj smartphone gestami

0

Dnes nám do schránky zablúdil email od vývojárov z Force Code. Ak túto aplikáciu ešte nepoznáte, ide o spôsob, akým si spustíte akúkoľvek aplikáciu pomocou jednoduchého nakreslenia gesta. Mnohí z Vás túto funkcionalitu poznáte napríklad z prehliadača Dolphin, no táto aplikáciu ju uplatňuje na celý Android.

gestureway001

Aplikácia Gesture Way pred nedávnom prešla väčšou aktualizáciou, ktorá pridala plno nových funkcií ako vylepšené spustenie nakreslenia gesta. „Spúšťač“ kreslenia gesta sa dá umiestniť na domovskú obrazovku v podobe malej ikonky do ktoréhokoľvek rohu. Okrem jej pozície viete meniť aj jej priehľadnosť, či si dokonca aktivovať zobrazenie skratky v notifikačnej lište.

gestureway006 gestureway007 gestureway008

V nastaveniach si jednoducho vyberiete, ktorým aplikáciám chcete prideliť gestá, potom ich nakreslíte a po aktivovaní kreslenia gesta, ho len jednoducho zopakujete. Aplikácia automaticky rozpozná, čo ste nakreslili a okamžite spustí zodpovedajúcu aplikáciu.

gestureway003 gestureway004

Ide o skvelú možnosť ako si zjednodušiť život, čo sa nám rozhodne páči. Jednoduché nakreslenie písmenka, či geometrického tvaru Vám ušetrí hľadanie aplikácie, či nastavenia v dlhom zozname.

[app]sk.cep.gesturesway[/app]

Zdroj: Google Play