Úvod Hry Tip na hru: Eufloria HD – kolonizujte s kvietkami!

Tip na hru: Eufloria HD – kolonizujte s kvietkami!

0

Na Google Play sa dostala nová RTS (real-time strategy) hra pod názvom Eufloria HD. Ide o hru, ktorá sa ocitla vo výbere Humble Bundle 4. Na Google play ju nájdete za ťažkých 3,99€. Na rozdiel od ostatných hier, v ktorých sa väčšinou stretávate s robotmi a zombíkmi tu ide o kvety. Či je to hra mierená na nežnejšiu polovicu populácie neviem, no musím povedať jedno, vyskúšal som ju a páči sa mi!

V hre je Vašou úlohou rast kolónie, prieskum a kolonizácia nových svetov. Okrem toho budete musieť využiť Vaše strategické schopnosti aby ste do toho zakomponovali aj bio-mechanickú evolúciu. Aby ste boli úspešní, musíte obsadiť asteroidy, ktoré sa nachádzajú hlboko vo vesmíre. Dajte si však pozor, na to aby ste uspeli musíte opatrne zaobchádzať s dostupnými zdrojmi. Získavanie zdrojov je základom tejto hry.

[nggallery id=201]

Eufloria HD je hra, ktorá je optimalizovaná či pre smartphone tak aj pre tablety. K dispozícii budete mať 25 levelov, ktoré Vám vystačia na hodiny zábavy. Ak nemáte radi stres v hrách, zahrať si môžete v „Relaxed Mode“. Ak ste pravým opakom, vyskúšať budete môcť „Dark Matter Mode,“ ktorý je určený pre skúsenejších a ambicióznejších hráčov. Veľa levelov je navrhnutých tak, že nikdy nie sú rovnaké, resp. ak zmeníte štýl hrania, zmení sa aj pokračovanie levelu.

[youtube]SVMgbIC2D8w[/youtube]

Eufloria HD používa soundtrack od Milieu, čo len pridáva k výbornej atmosfére. Dostupné je demo hry, ktoré je zadarmo. Plná verzia je bohužiaľ za spomínaných 3,99€.

[app]com.omnilabs.eufloria.demo[/app]

[app]com.omnilabs.eufloria[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidAuthority