Úvod CES 2013 Polaroid M7: Nový tablet predstavený na CES 2013 s cenovkou $129

Polaroid M7: Nový tablet predstavený na CES 2013 s cenovkou $129 [CES 2013]

3

Polaroid si s Android veľa krát nespájame, no vyzerá to tak, že to sa čoskoro zmení. Spoločnosť z Minnesoty sa zaoberá digitálnymi kamerami, no na tohtoročnom CES to rozbalili v poriadnom štýle, keď predstavili hneď tri Android tablety.

Dnes totiž predstavili dva tablety, Polaroid M10 a Polaroid M7. O prvom spomínanom momentálne pripravujeme článok.

Polaroid M7 je sedem palcový tablet s IPS displejom s rozlíšením 1280 x 800 a tak je jasné, že je mierený na tablety, ktoré sú jedny z tých cenovo dostupnejších. Aj napriek tomu, že Polaroid nemá také skúsenosti s tabletami aké má Google alebo Amazon, to vyzerá tak, že jeho spracovanie je za cenu, ktorú zaň pýtajú na vysokej úrovni.

Polaroid-M

V kategórii, do ktorej sa M7 snaží zaradiť sa vyskytuje Nexus 7 a Kindle Fire HD, no verte či nie, M7 môže byť tá lepšia voľba. Jeden z dôvodov je jeho cena, ktorá je len $129 čo je v prepočte len €99, čiže oveľa menej, než jeho rivali. Za svoje peniaze od Polaroidu dostanete HD displej, dvoj-jadrový procesor a podporu microSD.

Ak by Vám to nestačilo, pribalený bol aj nadpriemerný 2MPx fotoaparát a Android 4.1 Jelly Bean. Už som Vás zaujal? Na druhej strane však Polaroid vynechal niekoľko dôležitých údajov a tak nevieme, kto vyrobil procesor, na akom takte tiká, nevieme koľko RAM má a aká veľká baterka ho poháňa. Všetko sú to dôležité údaje.

Polaroid M7 by mal byť dostupný už na jar. Zaujal niekoho tento zaujímavý tablet s ľudovou cenou?

Zdroj: Polaroid via AndroidAuthority