Úvod Neprehliadnite vlavo Piatková porcia Android aplikácii 19.

Piatková porcia Android aplikácii 19.

2

Tento týždeň bol extrémne bohatý na novinky, za čo vďačíme najmä podujatiu CES v Las Vegas, kde nám výrobcovia ukázali to najlepšie a najnovšie zo svojich dielní. Dnes je, ako iste tušíte piatok, CES v Las Vegas sa končí a my sme opäť pozbierali do nášho seriálu niekoľko aplikácii, ktoré nás za posledný týždeň zaujali a chceli by sme sa s vami o ne podeliť.

 

Flashlight Call

unnamed

Tento jednoduchý, no šikovný nástroj rozšíri možnosti vašich upozornení na prichádzajúci hovor alebo sms správu. Po aktivácii aplikácie Vám pri prichádzajúcom hovore alebo správe začne blikať LED svetlo, ktoré j primárne určené ako blesk k fotoaparátu. Je to ideálna pomôcka pre sluchovo postihnutých alebo napr. pre tích, ktorí si večer vypínajú zvonenie ale zároveň nechcú prísť o ani jeden hovor alebo správu. Vývojári priznávajú, že na niektorých zariadeniach nemusí aplikácia správne fungovať. Dúfame, že to nebude to vaše.

[app]com.akira.flashcall[/app]

[app]com.akira.flashcallPro[/app]

 

NFC Task Launcher

unnamed (1)

Ak je Váš smarfón vybavený technológiou NFC, určite používate aj NFC štítky respektíve tagy, ktoré sú plne programovateľné a nastavenia alebo funkcie smartfónu sa zmenia pri jednoduchom priblížení k nim. Táto aplikácia ponúka obrovské kvantum všemožných nastavení schopných zapísať na NFC tag, kde okrem klasických funkcii ako zapnúť/vypnúť wifi, dáta či zvuky si prispôsobíte aj spustenie konkrétnych aplikácii, zmeníte si tóny notifikácii či dokonca nahlásite svoju polohu na Facebooku, Foursquare či Google Places.

[app]com.jwsoft.nfcactionlauncher[/app]

 

Clash of the Damned

unnamed (2)

Toto ťahové RPG rozpráva príbeh o dvoch bojujúcich rasách a to o upíroch a vlkodlakoch. Jednu z týchto postáv si vyberiete na začiatku hry a postupne sa budete predierať príbehom alebo bojovať so súpermi online. K dispozícii sú klasické funkcie ako kupovanie zbraní, opaskov, plášťov a pod. s rôznymi vlastnosťami, vylepšovanie postavy vďaka bodom zo stúpajúcich levelov, kúzla a vylepšenia boja. Aby ste hru neprešli za dva dni ste obmedzení staminou, vďaka ktorej môžete bojovať a ktorá sa Vám postupne celá doplní za cca hodinku a pol. Samozrejme si ju ale môžete prikúpiť spolu so zlatom pomocou „in-app“ nákupu. Inak je ale aplikácia zadarmo.

[app]com.creativemobile.cod[/app]

 

Pool King

unnamed (3)

Na to, aby ste sa naozaj stali kráľom biliardu musíte najskôr pokoriť 250 levelov a okrem kariéry Vás čakajú aj iné herné módy, pričom sa jedná o naozaj prepracovaný biliard s 3D animáciami a fyzikou, príjemnou hudbou a hlavne akceptovateľným ovládaním. Svoje úspechy si môžete porovnať v rebríčku a ak Vás hra chytí, na pár hodín máte o zábavu určite postarané.

[app]com.icloudzone.PoolKing[/app]

 

Wave Alarm

unnamed (5)

Budík je vec, ktorú nemáme veľmi v láske, no potrebujeme ho a každodenne ho musíme využívať. A keď už budík tak poriadny. Wave Alarm okrem znamenitého dizajnu, zobrazenia aktuálneho počasia a analógových alebo digitálnych hodín ponúka jednu skvelú funkciu. Pri rannom zvonení budíka často nevieme poriadne nahmatať telefón respektíve sa správne trafiť na tlačidlo, pomocou ktorého ho zväčša odložíme o pár minút. Vďaka Motion Control technológii stačí ráno nad húkajúcim smartfónom len mávnuť rukou a budík sa buď vypne alebo odloží.

[app]com.augmentedminds.waveAlarm[/app]

 

Xtreme Motocross 2

unnamed (6)

V pokračovaní populárnej hry na Vás čaká až 115 levelov v prostrediach ako Coyote Desert, Snowflake Mountain, Big City a Autumn Forest, kde za asistencie reálnej fyziky budete skokmi prekonávať naznačené útesy a prekážky na vašej trase do cieľa. Na ovládanie si rýchlo zvyknete a ak obľubujete dynamické a adrenalínové hry, toto je to pravé.

[app]com.greatappsmobile.xtrememotocross2[/app]