Úvod Dohady Objavil sa v benchmarkoch 1.8GHz procesor z Galaxy S4?

Objavil sa v benchmarkoch 1.8GHz procesor z Galaxy S4?

1

To, či sa v benchmarkoch objavil jedno nepredstavené zariadenie alebo iné je vždy veľmi ťažké zistiť. To platí aj o Samsung Galaxy S IV, ktorý sa podľa posledných dohád objavil v AnTuTu. Vo výsledkoch aplikácii sa objavili dve zariadenie s modelovými číslami SHV-E300S a GT-i9500, ktoré sú totožné.

galaxynote2-akcia

Zariadenie s modelovým číslom GT-i9500 sa už raz objavilo v špekuláciách o Galaxy SIV a tak nás vôbec neprekvapuje, že o ňom počujeme znovu. Ak ide skutočne o Galaxy S4 a benchmarkové výsledky hovoria pravdu, Galaxy S4 by mal prísť so štvor-jadrovým 1.8GHz procesorom potenciálne s Exynos 5 Octa.

Zamiešajte k tomu dávku predošlých špekulácií a teda 4.99 palcový Super AMOLED Full HD displej, 2GB RAM, 13MPx fotoaparát a pozeráme sa na zariadenie, ktoré učaruje veľkej časti Android komunity. Samozrejme, že všetko to, čo som teraz napísal ostáva v hladine špecifikácií, čo znamená, že to môže ale nemusí byť pravdivé. Budeme si musieť počkať na to, kým Samsung predstaví svoj nový high-end, čo by sa malo stať už túto jar.

Zdroj: BGR via Phandroid