Úvod Dohady O HTC M7 vyplávali nové informácie o dizajne a Sense 5.0

O HTC M7 vyplávali nové informácie o dizajne a Sense 5.0

1

Zariadenie o ktorom je reč je známe pod krycím menom M7 a podľa všetkého by sa malo stať vlajkovou loďou taiwanského výrobcu na rok 2013. Posledné špekulácie tvrdili, že HTC toto zariadenie predstaví už na tohtoročnom CES, teda udalosti, ktorá sa koná už o pár dní. Pripraviť by sme sa mali na softwarové tlačidlá, ktoré by mali vymeniť už zaužívané kapacitné tlačidlá.

Dnes si však rozpovieme ďalšiu bájku, ďalšie špekulácie o tomto lákavom smartphone. Dnešná špekulácia je protitvrdením tej minulej a tvrdí, že M7 bude stále disponovať kapacitnými tlačidlami a že nebude vyrobená z jednoliateho hliníkového tela. Vlajková loď HTC by mala byť vyrobená z rovnakého materiálu ako Droid DNA (HTC Butterfly).

Ako sme Vám už naznačili v nadpise, HTC M7 by mal bežať na Android Jelly Bean a nadstavbe HTC Sense 5.0. Prototypy, ktoré sa objavili v benchmarkoch bežia pod Android 4.1.2, no to by sa mohli zmeniť na Android 4.2.

Keď sa už bavíme o softwari, HTC Sense 5.0 by mala byť ešte viac odľahčená verzia ich nadstavby než Sense 4.0 alebo 4+ a priniesť by mala ešte čistejšie a jednoduchšie užívateľské rozhranie. Okrem toho sa zmení aj lockscreen a aplikácie, ktoré HTC predinštaluje do samotného zariadenia.

M7 by sa v obchodoch mal objaviť už v prvom kvartáli tohto roku, čo znamená, že pred koncom marca. Čo sa týka špecifikácií, tie boli neoficiálne potvrdené a tak by zariadenie malo disponovať 4.7 palcovým fullHD 1080p displejom (468ppi), štvor-jadrovým Qualcomm procesorom a 32GB vstavanej pamäti.

Zdroj: HTCSource via Unwired View