Úvod CES 2013 MOGA Pro je ideálny ovládač pre hranie Android hier

MOGA Pro je ideálny ovládač pre hranie Android hier [CES 2013]

1

Tím ľudí pracujúcich pre PowerA pre nás pripravil prekvapenie. Na CES 2013 v Las Vegas predstavili nový ovládač, ktorý nazvali MOGA Pro, aktualizovanú verziu ich prvého ovládaču MOGA. Od prvej verzie sa MOGA Pro viditeľne zväčšil a konečne vyzerá tak, že dokáže konkurovať svojim rivalom.

Analógové páčky, šípky, tlačidlá, ktoré nie sú len vpredu ale aj vzadu podobne ako to je pri ovládači pre Xbox alebo Playstation, či pogumované rúčky s nabíjateľnou baterkou, to všetko robí z MOGA Pro výbornú voľbu pre Android hráčov. Ak si myslíte, že MOGA Pro sa dá využiť len pre smartphony tak sa mýlite. Mechanizmus pre uchytenie smartphonu sa totiž dá odmontovať a tak ho môžete používať aj pre tablet alebo pre hranie Android hier na televízore.

MOGAPro

Prvá verzia MOGA bola a stále je vynikajúca, no nová, vylepšená verzia je tým ultimátnym riešením, ktoré hľadáte, ak Vám príde hranie Android hier na smartphone nepohodlné. PowerA nám však neprezradil cenu (čo sa pomaly ale isto stáva pravidlom), no predpokladáme, že bude o niečo drahší, než prvá verzia, ktorá stojí $50.

Nový model by sa mal začať predávať už na jar 2013, nič presnejšie zatiaľ nemáme. O tomto príslušenstve však nepočujete posledný krát, keďže budeme mať oči na stopkách a akonáhle sa spustí jeho predaj Vám o tom dáme vedieť.

Zdroj: Phandroid