Úvod Výrobcovia LG LG Optimus G Pro predstavený pre Japonsko: 5 palcový 1080p LCD displej,...

LG Optimus G Pro predstavený pre Japonsko: 5 palcový 1080p LCD displej, 3,000mAh baterka a 1.7GHz štvor-jadro

0

Keď sme Vás minulý týždeň informovali o novom smartphone od LG, ktorý nás mal potešiť high-end špecifikáciami. Dnes japonský operátor NTT DoCoMo predstavil nové zariadenie pre jarnú sezónu. Skutočnosť sa však od špekulácií až tak nelíši.

lgoptimusgpro2

LG Optimus G je ďalší z veľkých, 5 palcových smartphonov. Ide o päť palcový 1080p displej s rámikom, ktorý je príjemne tenký. Novo-predstavené zariadenie disponuje rýchlejším, štvor-jadrovým procesorom Snapdragon S4 Pro, ktorý tiká na 1.7GHz. O rýchlosť sa tak isto starajú 2GB RAM, 32GB vnútorná pamäť a slot pre microSDXC. Celý smartphone pri živote drží obrovská 3,000mAh baterka. Fotky si budete vedieť odfotiť pomocou 13MPx fotoaparátu a celkovo zariadenie vyzerá veľmi pekne. Čo sa týka softwaru, nasadený bol Android 4.1 Jelly Bean a nadstavba od LG.

lgoptimusgpro

Berte však ohľad na to, že ide o japonskú verziu LG Optimus G Pro a LG nám zatiaľ nedalo nič vedieť. Ak by ste sa náhodou nachádzali v japonsku, toto zariadenie si môžete vyzdvihnúť už začiatkom apríla. To, či bude tento LG dostupný aj na Slovensku sa dozvieme v nadchádzajúcich dňoch alebo týždňoch.

Zdroj: NTT DoCoMo via AndroidPolice