Úvod CES 2013 Je toto Samsung Galaxy S IV? Tvrdí to prvá fotka

Je toto Samsung Galaxy S IV? Tvrdí to prvá fotka

6
Prvá fotka tvrdí, že zachytila novú vlajkovú loď Samsungu pre rok 2013. Je to však možné?

Dámy a páni, je to tu. Po Vianociach a novom roku totiž nastal ten okamih, keď sa spolu pozrieme na prvú uniknutú fotku novej vlajkovej lodi Samsungu. Včera ráno totiž SamMobile na internet nahral fotografiu zariadenia, o ktorom tvrdí, že ide o Samsung Galaxy S IV. Fotka zobrazuje renderový obrázok, ktorý je vyobrazený na LCD displeji.

Podľa tejto fotky by sme teda mohli usúdiť, že nová vlajková loď sa bude podobať na Galaxy Note 2, nebude mať hardwarové tlačidlo a jej hrany po bokoch sú extrémne úzke. Nechýbajú ani tradičné porty a senzory, ktoré sa podľa všetkého nezmenili.

To, či táto fotka skutočne vyobrazuje „novú veľkú vec“ Vám teraz nepoviem, no môžem Vám povedať, že čo sa týka zariadení od Samsungu, SamMobile ich vedel odhadnúť vcelku dobre.

Aj ak by išlo o zariadenie, ktoré má v sebe vnútornosti Galaxy S IV, stále nie je isté, že tak bude v skutočnosti vyzerať. Neviem, či viete, no Samsung si na utajovaní ich vlajkovej lodi zakladá. Pri navrhovaní Galaxy S III dokonca navrhli niekoľko variant, aby znížili pravdepodobnosť toho, že sa im tá skutočná verzia dostane na internet.

galaxysiv

Ďalšou vcelku zvláštnou správou, ktorú zverejnil SamMobile je fakt, že Samsung svojim VIP hosťom ukáže koncept Galaxy S4, no za zavretými dverami. To teda znamená, že aj keď na obrázku možno nie je skutočný Galaxy S4, niekde vo vrecku šéfa Samsungu sa jeden nachádza a čoskoro pocestuje do Las Vegas, ak tam už aj nie je.

Ide však o Samsung a tak očakávam, že s tajnostkárením budú pokračovať aj naďalej. Nakoniec, vo svete smartphonov nie je nič krajšie než zazrenie novinky, ktorú sme ešte nikdy pred tým nevideli.

Zdroj: SamMobile via AndroidCentral