Úvod Výrobcovia Huawei Huawei Ascend Mate: Najväčšie dieťa z východu

Huawei Ascend Mate: Najväčšie dieťa z východu

3

Samsung Galaxy Note II už nie je najobéznejším dieťaťom na dvore. Huawei totiž vypustil ich 6.1 palcového obra pod názvom Ascend Mate. Pri Huawei Ascend Mate je všetko väčšie. Zariadenie je postavené na väčšom displeji s väčšou baterkou o kapacite 4,050mAh.

Pod kapotou tiká 1.5GHz štvor-jadrový procesor, ktorý sa taktiež nachádza v Ascend D2. Jeho 6.1 palcový displej disponuje rozlíšením 1280 x 720 a pokrytý je vrstvou Gorilla Glass. Huawei Ascend Mate beží pod Android 4.1 Jelly Bean a prekrytý je nadstavbou „Emotion UI“.

Aj napriek jeho veľkosti je jeho váha pomerne malá, zariadenie váži niečo pod 200 gramov, takže zachádzanie s ním by nemalo byť nepríjemné. K veľkému displeju, na ktorom sa budú dobre pozerať filmy a seriály sa hodí aj veľa pamäti, čo Huawei vyriešil zakomponovaním microSD slotu.

Zadný fotoaparát má 8MPx a je schopný nahrávať video v HD rozlíšení. Zariadenie disponuje aj predným fotoaparátom o rozlíšení 1MPx. O cene ani dostupnosti zatiaľ veľa informácií nemáme, no veríme, že sa ich čoskoro dozvieme.

Čo však hovoríte na tohto „macka“? Je to niečo pre Vás alebo sa mu zďaleka vyhnete?

Galéria

[nggallery id=192]

Zdroj: PhoneArena