Úvod Výrobcovia Hisense Hisense Pulse: Po Asus Qube ďalší Google TV set-top box

Hisense Pulse: Po Asus Qube ďalší Google TV set-top box [CES 2013]

1

Pred pár hodinami sme Vás informovali o nových televízoroch, ktoré predstavil Hisense. Ide o televízory s Google TV, ktoré len dopĺňajú už zabehnutý set-top box pod menom Pulse box. Ak neviete o aký produkt ide, prirovnať si ho môžete k Asus Qube.

Dizajn týchto zariadení je pravdepodobne diktovaný Google, keďže ani jedno zariadenie nie je veľké, roztečené a ani nezaberá veľa miesta. Výrobcovia čoraz viac a viac využívajú mobilné súčiastky, čím sa zákonite zmenšuje ich veľkosť. Takýto set-top box Vám zaručí rovnakú funkcionalitu, ktorú ponúka akýkoľvek Google TV televízor.

Hisense Pulse Vám „pobeží“ na akomkoľvek HDTV televízore, ak má HDMI vstup. Ak by ste však chceli televízor, ktorý má Google TV priamo v sebe, Hisense predstavil celú radu začínajúcu už od 32 palcov. Kvalita obrazu je aspoň na prvý pohľad vynikajúca, no to sa musí potvrdiť profesionálnym benchmarkom.

[nggallery id=204]

Hisense rozhodne nie je výrobca, ktorý ma napadne ako prvý, ak by som si chcel kúpiť nový televízor, no po tom čo predviedli na CES sa ním môže stať. Ich produkty sú elegantné a na aspoň na prvý pohľad aj kvalitné. Čo si o nich myslíte Vy? Máte doma Hisense televízor/set-top box?

Zdroj: Phandroid