Úvod Aplikácie Facebook potichu vypustil Pages Manager pre Android, no Slovensko si musí počkať

Facebook potichu vypustil Pages Manager pre Android, no Slovensko si musí počkať

3

Včera Facebook vypustil veľkú aktualizáciu pre svoju obľúbenú aplikáciu, Facebook Messenger, no vyzerá to tak, že to nebolo jediné, čo mali pre nás pripravené. Ten istý deň totiž vypustili aj aplikáciu pod názvom Facebook Pages Manager, teda aplikáciu, ktorú si naši iOS kolegovia užívajú už od prvej polovici 2012.

Ako viacerí viete, AndroidPortal.sk spravuje Najlepšie Android Aplikácie a tak som chcel vyskúšať, čo táto nová aplikácia zvládne. Hneď ako som aplikáciu našiel som však ostal zarazený, keď ani jedno zo zariadení v mojom zozname nebolo kompatibilné. Facebook totiž aplikáciu povolil len v Kanade a Austrálii. Nechcem sem pliesť teórie o tom, ako Facebook naháňa dobré hodnotenia na Google Play, no predsa len, ak by sa niečo pokazilo, zlé hodnotenia z dvoch krajín sú menej ako zlé hodnotenia z celého sveta.

pages.fw

Facebook by mal podľa všetkého aplikáciu sprístupniť už o niekoľko dní. Keď bude dostupná, tak budete vedieť robiť nasledujúce veci:

  • Odosielať nové statusy a aktualizácie pre Vašu fanpage
  • Prezerať si a odpovedať na súkromné správy Vašej fanpage
  • Dostávať upozornenia o novej aktivite
  • Prezerať si najnovšie štatistiky o Vašej fanpage

Vyzerá to nádejne, osobne sa na to teším, keďže momentálna integrácia, ktorá je prístupná vo Facebooku pre mobilné zariadenie pasuje do seba asi tak ako eidam s džemom.

1 2 3 4

Zatiaľ si však môžete pozrieť ako by to malo vyzerať a nezabudnite nám dať vedieť, keď sa to sprístupní ja pre Slovensko.

[app]com.facebook.pages.app[/app]

Zdroj: AndroidPolice