Úvod Novinky Vianočná súťaž: Vyhrajte 2x Sony Xperia U!

Vianočná súťaž: Vyhrajte 2x Sony Xperia U!

15

Aktualizácia 01.12.2012 21:25 – Aktualizovali sme možnosti pre veľkosť displeja aby priamo korešpondovali s veľkosťou uvádzanou na web stránkach Sony. Všetky vyplnené formuláre, ktoré sme obdržali, kým sme možnosti neaktualizovali budú posúdené bez tejto otázky. Ostatné však už budeme posudzovať podľa správnej odpovede.

Vianoce sa blížia a všetci sa snažíme vymyslieť, čo dáme svojím blízkym pod stromček. AndroidPortal.sk Vám v spolupráci so Sony Electronics Slovensko prináša súťaž o 2 štýlové smartphony Sony Xperia U, ktoré by spravia radosť skutočne každému.

Aby ste jeden zo smartphonov mohli vyhrať, musíte zodpovedať 4 otázky, ktoré sa priamo viažu na produkty Xperia U a Xperia T. Ak správne zodpovedáte všetky 4, zaradíme Vás do žrebovania, ktoré sa uskutoční 24. decembra a 31. decembra.

Všetkým Vám prajeme veľa šťastia v súťažení, veríme, že uhádnete všetky otázky!

Formulár

Pravidlá

Do súťaže sa môže zapojiť 1 IP adresa len 1 krát. Ak zistíme, že niekto podvádza, automaticky bude diskvalifikovaný a všetky jeho odpovede vymazané. Ak sa o svoju výhru neprihlásite do dvoch týždňov, výhra prepadáva a bude určená pre ďalšiu súťaž. AndroidPortal.sk a Sony Electronics Slovensko si vyhradzujú právo súťaž ukončiť bez udania dôvodu.