Úvod Smartphony Dohady Samsung pracuje na 6.3 palcovom Galaxy Note 3

Samsung pracuje na 6.3 palcovom Galaxy Note 3 [Dohady]

11

Na internet vyplávalo pár zaujímavých informácií ohľadom ďalšej generácie zariadenia Galaxy Note 2, ktoré je známe tým, že Vám ponúka veľký displej, na ktorom sa pohodlne pracuje, pozerá video, či hrajú hry.

Najnovšie špekulácie pochádzajú z kórejského serveru Korea Times, ktorý poodhalil plány Samsungu s produkciou displejov. Podľa všetkého plánujú investovať takmer 1.7 miliardy dolárov na produkciu LCD displejov a zvyšok, približne 4.2 miliardy dolárov poputuje na produkciu displejov založených na OLED technológii. Na konci správy sa uvádza, že Samsung momentálne pracuje na Galaxy Note 3, ktorý by mal byť predstavený s 6.3 palcovým OLED displejom.

samsung-galaxy-note-x

Podobné špecifikácie sa objavili v jednom koncepte, ktorého autorkou je Erica Yusim. Tá predpokladala, že jej návrh, Samsung Galaxy Note X bude pozostávať z 6.3 palcového 1080p displeja, štvor-jadrového procesoru na ktorom pobeží Android 5.0. Okrem toho samozrejme nemôžu chýbať 3GB RAM, 128GB vnútornej pamäti, 16MPx fotoaparát, Bluetooth 5.0, NFC a 4,000 mAh baterka. Je pravdepodobné, že jej tip vyšiel len náhodou, no ak vie niečo viac než my, naplniť by sa mohli aj ostatné špecifikácie.

O Galaxy Note 3 toho veľa nevieme, teda až na veľkosť jeho displeja, no ani to ešte nebolo potvrdené Samsungom. Zatiaľ môžeme len snívať (robíme to veľmi radi), pretože kto by predsa nechcel 100GB vnútornej pamäti a 4,000mAh baterku?

Dajte nám vedieť, čo by ste v Note 3 chceli vidieť Vy.