Úvod Dohady Samsung GT-N5100 (Note 7) sa objavil v GLBenchmark

Samsung GT-N5100 (Note 7) sa objavil v GLBenchmark

1

Začiatkom mesiaca sme ostali v pomykove z možného prírastku nového zariadenia do série Galaxy Note. Podľa dohadov, pošepkávaní a iných rôznych špekulácií by sme sa mali dočkať 7 palcového zariadenia schopného všetkého toho, čo dokáže Galaxy Note, Note 2, či Note 10.1. Pred nedávnom sa vo výsledkoch NenaMark objavilo nové Galaxy Note zariadenie a rovnaké zariadenie sa objavuje aj teraz, no tentokrát v GLBenchmark.

Čo sa týka predstavenia tohto zariadenia, tak nevieme, kedy ho Samsung predstaví. Podľa špekulácií ohľadom CES 2013 Samsung nepredstaví veľa ak vôbec nejaké „veľké“ zariadenia. Budeme na to dávať teda pozor, no ďalšou možnosťou je Mobile World Congress, na ktorom zvykne byť Samsung aktívnejší, než kdekoľvek inde.

n5100

Z výsledkov z NenaMark a GLBenchmark odhadujeme, že displej bude mať rozlíšenie 1280×800 a že Samsung použije ich štvor-jadrový Exynos 4412 tikajúci na 1.6GHz. Samozrejme sa očakáva funkcionalita, ktorú prináša S-Pen, no tak isto sa nedá vylúčiť ani predstavenie nových funkcií. Neprekvapili by nás ani 2GB RAM, čo sa pomaly ale isto stáva novodobým trendom medzi poslednými zariadeniami.

To, čo predpokladáme a to, aká bude realita sa však nemusí zhodovať a preto rozhodne nič neberte ako jasnú záležitosť. Čo by ste však povedali 7 palcovej konkurencii k Nexus 7 od Samsungu s S-Pen funkcionalitou?

Zdroj: SammyHub via PhoneArena