Úvod Dohady Samsung Galaxy S IV už v apríli a s S Pen funkcionalitou?...

Samsung Galaxy S IV už v apríli a s S Pen funkcionalitou? Áno, prosím!

5

Pred tým, než sa Vám od samého nadšenia začnú potiť dlane Vás chcem upozorniť, že momentálne ide len o špekuláciu, no pekne šťavnatú. Samsung Galaxy S IV môže byť prvé zariadenie zo svojej série s S Pen funkcionalitou. Samsung sa údajne pokúša zjednotiť funkcionalitu Galaxy Note série so sériou Galaxy S.

Samsung i9300 Galaxy S III 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Druhá časť týchto špekulácií sa jedná samotného predstavenia zariadenia. Kórejské sa zhodli v tom, že Galaxy S IV bude predstavený už v apríli 2013.

Na internet sa ako pri ostatných veľkých smartphonoch dostáva čoraz viac informácií o možnom hardwarovom vybavení a to neminulo ani S IV. Veľa zdrojov sa zhodlo, že Samsung svoje vlajkové zariadenie vybaví 5 palcovým, fullHD 1080p AMOLED displejom.

[youtube]p5YPaBkhKZI[/youtube]

Okrem toho je dosť možné, že nová vlajková loď Samsungu bude bežať pod Android Jelly Bean a poháňať ju bude Exynos 5440, vyrobený pomocou 28nm high-K metal gate technológie.

Zabudnúť nemôžem ani na 13MPx zadný fotoaparát s automatickým zaostrením a telo hrubé 9.2mm. Ako sa Vám to pozdáva? Myslíte si, že smer, ktorým sa podľa všetkého vyberá Samsung je ten správny? Širší S IV s S Pen funkcionalitou alebo tenký S IV bez S Pen funkcionality.

Zdroj: Enuri via PhoneArena