Úvod Piatková porcia Piatková porcia Android aplikácií 16.

Piatková porcia Android aplikácií 16.

0

Hľadáte, či priamo túžite po nových aplikáciach do vášho Android smartfónu alebo tabletu? Nemajte strach, AndroidPortal sa o všetko postará, pretože opäť prináša pravidelnú časť zo seriálu piatkovej porcie Android aplikácií. No a na dnes sme si prichystali pekné kombo maškŕt, aby sme spríjemnili väčšine našich čitateľov obľúbený deň v týždni.

V šestnástej časti piatkovej porcie nájdete Android aplikácie s názvom Viddy, Turbo Client, SnoreClock a hru Garfield’s Defense 2.

Viddy

unnamed

Počet sociálnych sietí neustále rastie, začo môže aj ich obľuba u užívateľov, ktorí túžia po virtuálnom kontakte s priateľmi kdekoľvek v teréne. Android aplikácia s názvom Viddy tiež patrí medzi túto kategóriu, no s trošku odlišnou možnosťou zdielania informácií, pretože neponúka oznamovanie noviniek pomocou statusu alebo twítu, ale slúži len ako sociálna služba na zdielanie krátkych videí. Viddy umožňuje aj jednoduchú úpravu videa, o ktoré sa chcete podeliť, priamo v užívateľskom prostredí aplikácie. Všetko je samozrejme dostupné zadarmo.

[app]com.viddy.Viddy[/app]

 

Turbo Client

unnamed

FTP / FTPS / SFTP klient pre Android s kvalitným užívateľským prostredím, zadarmo a bez reklamy? Áno, presne to ponúkne Android aplikácia Turbo Client, ktorú využije nejeden majiteľ web stránky vlastniaci inteligentný mobilný telefón s Androidom.

[app]turbo.client[/app]

 

SnoreClock

unnamed

Takmer každé ráno sa dozviete od priateľky, ženy alebo niekoho iného, kto s vami spí v jednej miestnosti, že rozprávate zo sna alebo vydávate neindetifikovateľné zvuky počas spánku? Všetko si dôkladne zaznamenajte a overte vďaka skvele spracovanej Android aplikácii s názom SnoreClock, ktorú si môžete zaobstarať z obchodu Google Play samozrejme zdarma.

[app]de.ralphsapps.snorecontrol[/app]

 

Garfield’s Defense 2

unnamed

Poznáte Garfielda? Ach, čo sa to pýtam, kto by predsa nepoznal lenivého Garfielda? Tento kocúr nás tentokrát pobaví aj v Android zariadeniach, konkrétne v hre s akčným názvom Garfield’s Defense 2, v ktorej budete brániť s Gardieldovou pomocou vzácne jedlo! Hra ponúka aj multiplayer a je k dispozícii zdarma.

[app]com.webprancer.google.garfieldDefense2[/app]

Zdroj + foto: Google Play Store