Úvod Novinky Nové detaily o tajomnom HTC M7!

Nové detaily o tajomnom HTC M7!

0

Nedávno sme Vás informovali, že taiwanský výrobca HTC chystá nové kladivo na konkurenciu v podobe nového vlajkového modelu s kódovým označením M7. Dnes sa na verejnosti objavili zaujímavé detaily o špecifikácii tohto zariadenia, ktorá bude naozaj špičková.

Dominantou zariadenia bude 4,7 palcový opticky vrstvený 1080p displej s grandióznou hustotou pixelov 468 ppi (o 40% viac než iPhone 5)! Opticky vrstvený panel ponúkne lepšie pozorovacie uhly, presnejšiu reprodukciu farieb a dokonalejšie zobrazovanie v exteriéri.

Pod kapotou nájdeme quad-core čip s taktom 1,7 GHz, ktorému bude kryť chrbát 2 GB pamäť RAM a 32 GB interné úložisko tiež nie je na zahodenie. Či budú podporované aj microSD karty sme sa žiaľ nedozvedeli, predpokladáme však, že asi nie. Predný fotoaparát ponúkne 2 megapixely pričom ten zadný megapixelov až 13 s funkciami ako Super slow-motion nahrávanie aj s HDR režimom. Tento kúsok bude udržiavať pri živote 2300 mAh batéria.

Čo sa týka software výbavy, tešiť sa môžeme na Android Jelly Bean a neustále sa zlepšujúce rozhranie Sense, tentokrát už vo verzii 5. Fámy hovoria, že by zariadenie malo byť predstavené na podujatí MWC začiatkom roka 2013.

zdroj: talkandroid.com