Úvod Konkurencia Nokia Italia odkazuje: „Maj sa Android! Vitaj Lumia!“

Nokia Italia odkazuje: „Maj sa Android! Vitaj Lumia!“

9

Spoločnosť Nokia, v spolupráci s Microsoftom, začína bojovať o zákazníkov všetkými možnými spôsobmi, pravdepodobne aj pre blížiace sa sviatky, cez ktoré sa niekoľkonásobne zväčší dopyt po mobilných zariadeniach vďaka vianociam a ďarčekom.

Na sociálnej sieti Twitter spamuje Nokia cez jej oficiálny profil a snaží sa tak presviedčať marketingovými ťahmi, aby užívatelia #switch-li (zamenili) svoje súčasné smartfóny za nové, „revolučné“, modely Lumia 820, či 920 s operačným systémom Windows Phone 8, pretože podľa nej, len tie dokážu a majú to, čo iné smartfóny nemajú a nedokážu.

Taktiež sa objavilo na YouTube aj video od Nokia Italia s názvom „Bye Bye Android! Welcome Lumia 920!“, prostredníctvom ktorého sa snaží podať niekoľko „dôvodov“ na prechod k používaniu vlajkovej lode Nokia Lumia 920, ktorá bola v tomto videu vychválena najmä pre jej výnimočný dizajn, skvelú kameru alebo pre jej perfektné ovládanie pri nasadených rukaviciach. Samozrejme, treba to brať s nadhľadom, Nokia sa snaží predať to, čo príde len do obchodov, ale nikdy sa predávať asi ani kvôli Windowsu nezačne. Kto by sa predsa chcel každý deň pozerať na prezentáciu vo forme veľkých hranatých a škaredých ikon pre slabovidiacich?

 

Zdroj + foto: Twitter.com, YouTube.com